Internationale dans

Dag: woensdag 3 april 2024 (Elke week)
Tijd: 10:15 - 11:45 Kosten: € 14,80
Locatie: De Luifel Ruimte: Bewegingsruimte
Interesse(s): Beweging , Ontmoeting & ontspanning

Deze activiteit is vol. Als u zich inschrijft wordt u op de wachtlijst geplaatst. Bij voldoende animo wordt een extra groep gestart.

Docente: Claudy Prins. Het is voor iedereen belangrijk om in beweging te blijven. Naast sporten is dansen een goede manier van bewegen en nog leuk om te doen ook! Dansen houdt je jong en is goed voor je brein. Je moet niet alleen je bewegingen coördineren maar ook al je zintuigen hierbij gebruiken. Het is een complexe bezigheid waarbij nieuwe verbindingen in je hersenen worden gelegd en je twee hersenhelften beter gaan samen werken. Dansen maakt blij en brengt mensen dichter bij elkaar. Het zorgt voor sociale verbinding! Door het ritmisch karakter van de dans en muziek stemmen de dansers automatisch gezamenlijk hun bewegingen daarop af. Bij internationale dans doen we eenvoudige dansen uit de hele wereld en genieten van muziek uit landen als Hongarije, Rusland en Israël. Maar ook uit Engeland, Turkije en Hawaii, kortom een muzikale dansante reis. Wij gaan niet voor perfectie: het plezier in dansen en muziek staat voorop. Nieuwe cursisten starten een half uur eerder, om 09.30 uur, u stopt dan ook eerder. Later kunt u dan de hele les met de reeds bestaande groep meedansen.

Als u inschrijft via de website geeft u toestemming voor automatische incasso. Het bedrag wordt in 10-maandelijkse termijnen afgeschreven (september t/m juni). U kunt zich ook inschrijven bij de receptie in de Luifel en daar toestemming voor automatische incasso geven of het hele bedrag contant of met pin betalen.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.