Pauwehof – Bridge beginners (klaver)

Dag: maandag 4 maart 2024 (Elke twee weken)
Tijd: 13:30 - 15:30 Kosten: € 175,00
Locatie: De Pauwehof Ruimte: De Kerkenraadskamer
Interesse(s): Educatief , Ontmoeting & ontspanning , Bridge

18 lessen eerste 10 lessen wekelijks, daarna 1 x per 2 weken  / start 2 oktober / docent: Driek Brondsgeest

Deze klaver cursus worden de basisregels geleerd. U ontdekt of u bridge leuk vindt. Bridge is de koning onder de kaartspelen, een spannend spel dat u met een partner speelt tegen twee tegenstanders.

Bridge is voor jong en oud en bovendien “Fitness for the mind”. In Nederland spelen 500.000 mensen bridge en wereldwijd 50 miljoen mensen. Bridge vergroot uw sociale netwerk. Iedereen kan bridge leren, het is niet moeilijk als het goed en niet te snel wordt uitgelegd; gezond verstand is alles wat nodig is.

Vanaf les 1 zit u met kaarten in de hand en leert u het bridgespel spelenderwijs. Er wordt lesgegeven volgens de methode 5 kaart hoog van Berry Westra. Het lesboek is verkrijgbaar via de docent. (u ontvangt hierover in september een mail van de docent).

Dit is een activiteit van de Pauwehof, ontmoetings- en activiteitencentrum voor ouderen en een samenwerking tussen de Diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede en WIJ Heemstede.

Aanmelden kan door het online inschrijfformulier    in te vullen of het inschrijfformulier uit te printen en op te sturen naar de Pauwehof. Achterweg 19, 2103 SW Heemstede.