Rondleiding moestuin Leyduin

Dag: donderdag 14 juli 2022
Tijd: 10:00 - 11:30 Kosten: € 5,00
Locatie: Elders Ruimte:
Interesse(s): Educatief


Rondleiding bij moestuin Leyduin Donderdag 14 juli om 19.30 uur


De moestuin bestaat alweer zo’n 10 jaar. Je bent er vast wel eens langsgelopen? Vanavond kun je in een rondleiding de tuin van dichtbij bekijken en beleven. Er zal uitleg gegeven worden over de tuin, de wijze van telen en oogsten, de tuinders, de vrijwilligers en de deelnemers. In moestuin Leyduin wordt op een milieuvriendelijke wijze geteeld, zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. De tuinders, vrijwilligers en stagiaires zorgen ervoor dat alle gewassen op het land komen te staan en verzorgd worden. De deelnemers oogsten zelf. Maar het is vooral ook genieten van de prachtige ligging en de kleuren en geuren op een mooie zomeravond.


De rondleiding begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 1 uur, kosten € 5,-We verzamelen bij de ingang: Moestuin Leyduin, 2e Leijweg 11 , 2114 BG Vogelenzang.        Opgeven kan uiterlijk donderdagmiddag 14 juli tot 16.00 uur via: www.wijheemstede.nl, info@wijheemstede.nl of 023 – 548 38 28.


Komt u met de auto dan graag parkeren op de parkeerplaats, net voorbij de spoorwegovergang aan de Manpadslaan. Fietsen kunnen vlakbij de ingang van de tuin worden neergezet. U kunt met een scootmobiel, rolstoel of kinderwagen komen, maar niet alle delen van de tuin zijn dan begaanbaar. Huisdieren worden niet toegelaten.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.