Seniorfit 65+ 14.00-15.00

Dag: dinsdag 28 mei 2024 (Elke week)
Tijd: 14:00 - 15:00 Kosten: € 12,60
Locatie: De Luifel Ruimte: Bewegingsruimte
Interesse(s): Beweging

Seniorfit

Een cursus voor mensen die actief en fit willen blijven. Ervaar het plezier om met elkaar te bewegen. Ieder kan op zijn eigen niveau de oefeningen doen, voor soepele spieren en gewrichten of een betere coördinatie, conditie en balans. We oefenen op muziek met of zonder materiaal. Tot slot doen we een sport of spel. Na afloop van de les praten we gezellig nog wat na met een kop koffie of thee.

Inschrijven en betalen

Als u inschrijft via de website geeft u toestemming voor automatische incasso. Het bedrag wordt in 10-maandelijkse termijnen afgeschreven (september t/m juni). Het aangegeven tarief is per maand. U kunt zich ook inschrijven bij de receptie in de Luifel en daar toestemming voor automatische incasso geven. Tussentijds instromen is mogelijk, als er geen plek beschikbaar is, plaatsen we u op de wachtlijst. 

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.