SeniorWeb Open Inloop

Dag: dinsdag 18 april 2023
Tijd: 10:00 - 12:00 Kosten: € 0,00
Locatie: De Luifel Ruimte: Lokaal 1
Interesse(s): Computer/communicatie


Iedere 3de dinsdag van de maand, behalve in de zomermaanden helpen wij u geheel gratis met uw pc, laptop, tablet, iPad, smartphone en iPhone. Er is kennis van Windows 10 en 11, Android en iOS.


U wordt geholpen met uw persoonlijke vragen op het digitale gebied. Afhankelijk van de drukte in de groep en het aantal seniormedewerkers moet u soms even wachten tot u wordt geholpen. U hoeft niet pers√© lid te zijn van SeniorWeb en vooraf aanmelden is ook niet meer noodzakelijk. Voor onze cursussen en workshops geldt dat uiteraard wel. Bij aanvang van iedere open inloop wordt er een presentatie gegeven van ca. 15-20 minuten over een actueel onderwerp. Deze dag: Bankieren op digitale apparaten Docent: Cor Vronik.


Giroboekjes en bankboekjes? Nee, die bestaan niet meer en veel bankkantoren verdwijnen. Geld overschrijven, saldo bekijken, een spaarpotje maken, betalen bij de supermarkt, winkel of in het restaurant kan nu allemaal via de app op uw mobiele telefoon of tablet. De banken hebben hun apps zelfs zo goed beveiligd dat mobiel bankieren veiliger is dan via de computer. Uw transacties kunt u allemaal regelen via uw apparaat. Wat betekent dat voor u? Dat wordt in deze presentatie uitgelegd. Graag aanmelden  via 023-5483828 en info@wijheemstede.nl