Seniorweb: Werken met de iOS iPad – cursus

Dag: woensdag 15 november 2023 (Elke week)
Tijd: 10:00 - 12:00 Kosten: € 33,00
Locatie: De Luifel Ruimte: Lokaal 1
Interesse(s): Computer/communicatie

Indertijd heeft u ‘bewust’ gekozen (of misschien wel door uw kinderen geadviseerd) voor een iPad van het fabricaat Apple. In deze basiscursus leert u de beginselen van het werken met dit apparaat, o.a. hoe u de iPad instelt naar uw eigen inzicht en idee, waar u bijvoorbeeld al die appjes plaatst maar ook verwijdert. Misschien wilt u graag een andere achtergrond instellen met die leuke foto van uw kleinkind. Hoe moet u de Wifi instellen als u niet thuis bent en hoe kunt u e-mailen met uw iPad. Na drie lessen raakt u vertrouwd met de instellingen en kunt installeren en diverse programma’s gebruiken.

Neem uw eigen iPad van Apple mee en géén tablet met het Android-systeem. Controleer vooraf gebruikersnaam en wachtwoord van uw Apple ID.

Als u inschrijft via de website geeft u toestemming voor automatische incasso van het bedrag in één keer. U kunt zich ook inschrijven bij de receptie in de Luifel en daar toestemming voor automatische incasso geven of het hele bedrag contant of met pin betalen.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.