Seniorweb: Ziekenhuis- en Gezondheid apps – cursus

Dag: maandag 13 november 2023 (Elke week)
Tijd: 10:00 - 12:00 Kosten: € 22,00
Locatie: De Luifel Ruimte: Lokaal 1
Interesse(s): Computer/communicatie

Op de beveiligde website ‘MijnSpaarneGasthuis’ kunt u een afspraak maken, afzeggen, of deze verzetten. U hebt inzage in een deel van uw medische gegevens, u kunt een arts een vraag stellen, medicatie bestellen etc.. Online een afspraak maken voor het laten bloedprikken bij o.a. Atalmedial is tegenwoordig gebruikelijk. De website ‘MijnGezondheid.net’ is een service die door veel huisartsen en apotheken wordt aangeboden. Ook hier kunt u online medicijnen bestellen, een afspraak maken, uw dossier inzien etc. We leggen u de procedures uit en daarbij hoe u makkelijk inlogt met uw DigiD.

Als u inschrijft via de website geeft u toestemming voor automatische incasso van het bedrag in één keer. U kunt zich ook inschrijven bij de receptie in de Luifel en daar toestemming voor automatische incasso geven of het hele bedrag contant of met pin betalen.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.