Workshop van 14.00 tot 15.00 uur : Creatief Leven, Marijke Coert en Julie Koch

Dag: dinsdag 4 oktober 2022
Tijd: 14:00 - 15:00 Kosten: € 0,00
Locatie: De Luifel Ruimte: Lokaal 1
Interesse(s): Inzicht & bewustwording

Workshop: Creatief LevenWorkshops Creatief leven 14.00-15.00 en van 16.00 – 17.00


Maak kennis met de cursus Creatief Leven. De workshop is gratis en duurt +/- 45 minuten Herken je jezelf in één of meer van de bovenstaande vragen? Dan kan de cursus Creatief Leven je helpen!

  • Ervaar je leegte om je heen of mis je gezelligheid?  • Ben je veel alleen en spreek je niet zo veel mensen?  • Voel je je hier niet gelukkig bij en wil je deze situatie veranderen?  • Wil je graag wat meer of andere contacten?


In deze cursus leer je welke stappen je moet zetten om (weer) waardevolle verbinding met anderen te krijgen. Na veranderingen in je leven is het nodig nieuwe wegen in te slaan. Deze cursus helpt je daarbij. Je gaat op zoek naar wat voor jou belangrijk is.


In een open sfeer, waarbij we de nadruk leggen op vooruit kijken, krijg je informatie en oefeningen om de stappen te zetten die nodig zijn om nieuwe – en voor jou waardevolle – contacten aan te gaan.


Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.