ZING je vrij met Henriëtte Middelkoop

Dag: vrijdag 24 november 2023
Tijd: 10:00 - 12:00 Kosten: € 10,00
Locatie: De Luifel Ruimte: Lokaal 3
Interesse(s): Ontmoeting & ontspanning

Zingen is iets wat je bij uitstek samen doet. In alle groepen waar Henriette werkt ontstaat er verbinding als er samen wordt gezongen, ook in één ochtend. Je begint als vreemden en na een paar uur, zing je met meer lef, heb je energie gekregen, voel je je blij en ga je weg alsof je elkaar al lang kent.
Er is ruimte om je eigen klankkleur te ontdekken. Je krijgt handvatten om je voller en krachtiger te laten horen. We gaan zingen, maar dan een beetje anders, met oefeningen om meer ontspannen en met expressie te zingen. Het gaat niet om goed of fout, mooi of lelijk, maar om jezelf te laten horen, meer te durven en je vrijer te voelen. Zang ervaring is niet nodig! Opgeven vooraf is verplicht: www.
wijheemstede.nl, info@wijheemstede.nl of 023 – 548 38 28.

U kunt zich vooraf inschrijven via de website, of bij de receptie van de Luifel. U betaalt op de dag waarop de activiteit plaatsvindt bij de receptie van de Luifel (dus voor aanvang van de activiteit).

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.