Menu

Wat kan WIJ Heemstede voor u doen?

Het is een vreemde tijd, de wereld staat op haar kop.
Wat kan WIJ Heemstede voor u doen? Wat zouden wij juist in deze tijd voor u kunnen betekenen?
Laat het ons weten.  Samen met u en onze samenwerkpartners kunnen we ‘bergen’ verzetten, maar we horen wel graag welke ‘bergen’ dit moeten zijn.

Enquête
WIJ Heemstede wil door middel van een 5 – 10 minuten durende enquête inzicht krijgen in hoe iedereen in Heemstede in haar/zijn vel zit en wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen.
Hierbij vindt u de QR code waarmee u direct naar de enquête gaat.
Invullen kan ook via deze link: https://www.survio.com/survey/d/Z8A4K8H4Y2G6B2Y6R
Voor inwoners die minder digitaal vaardig zijn kan de enquête ook op papier worden afgehaald bij de receptie van de Luifel en daar ook weer ingevuld worden ingeleverd.
Wij stellen het bijzonder op prijs als u de vragen zou willen beantwoorden en de enquête ook deelt met andere Heemstedenaren.
Dank u wel alvast voor het invullen!

Hulp
WIJ Heemstede staat klaar voor hulp bij praktische vragen, een luisterend oor en maaltijdbezorging.

Winterlijn
Van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur kan gebeld worden met medewerkers van WIJ Heemstede op de speciaal geopende Winterlijn: 023 548 38 18. Gewoon voor een praatje, een vraag om hulp of wat u maar kwijt wilt.

Straatexpositie
Hieronder staan drie mooie kleurplaten. U kunt ze hier, hier en hier uitprinten en vervolgens prachtig inkleuren. Onze wens is dat u deze achter het raam hangt zodat we door heel Heemstede een vrolijke straatexpositie krijgen die ons allen toch een beetje verbindt.

Wijkexpeditie voor kleintjes
U vindt hier ook voor de ‘kleintjes’ een wijkexpeditie. Deze kunt u hier en hier downloaden en uitprinten. Met deze expeditie gaat u de wijk in om allemaal leuke opdrachten uit te voeren. Veel plezier.

STAY SAFE
Het team van WIJ Heemstede
sociaalmakelaars@wijheemstede.nl

heemstede.wehelpen.nl

 

     

Nieuws voor alle leeftijden

WIJ Nova Nieuwsbrief december 2020 Hier vindt u de WIJ Nova Nieuwsbrief van december. De laatste van dit jaar en… LEES
Enquête: Wat kan WIJ Heemstede voor u doen in deze tijd? Laat het ons weten. Wat kan WIJ Heemstede voor u doen? Het is een vreemde tijd, de wereld staat… LEES
Winterlijn, voor al uw vragen, hulp of een praatje De telefonische hulplijn is weer geactiveerd. Van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot… LEES
WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen De kerntaak van WIJ Heemstede is mensen verbinden. Daarom… LEES
Bekijk hier het menu van deze week. Bekijk hier het menu van deze week.  Kok Ricardo kookt een lekkere, gezonde maaltijd, die… LEES