Menu

WIJ Heemstede en de Gemeente Heemstede bieden vervoer aan voor ouderen die gevaccineerd moeten worden.

De ritten zijn gratis!

Voor wie?
Voor ouderen, die geen auto hebben, geen familie/mantelzorger die haar/hem kan rijden en/of géén vervoerspas van WMO/Valys/Regiorijder hebben.
Hij/zij kan zelf een afspraak maken bij Plein1, via telefoonnummer 023 – 528 85 10.
De ouderen maken natuurlijk eerst zelf een afspraak voor de vaccinatie, daarna kan de afspraak voor de rit naar de priklocatie worden gemaakt.

Hoe?
De vrijwilliger rijdt in zijn eigen auto voor maximaal 1 persoon, heen en terug van het huisadres en naar de vaccinatie locatie: Schiphol XL, P4, lang parkeren, Loevesteinse randweg, 1171 PK Badhoevedorp.
Tijdens de rit is het dragen van een mondkapje verplicht voor de klant en vrijwilliger, de klant neemt rechts achterin plaats in de auto.
De KO-Bus kan ook worden ingezet, voor een echtpaar bijvoorbeeld. De KO-Bus mag maximaal 3 personen vervoeren.

Afspraak maken
Bij WIJ Heemstede, dienstverlening Plein1, telefoon 023 – 528 85 10 of mail naar dienstverlening@wijheemstede.nl met vermelding van uw telefoonnummer, dan wordt u terug gebeld.
Plein1 is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Nieuws voor alle leeftijden

De Buurttafel digitaal De Buurttafel digitaal Elke dinsdag van 11.00 – 12.00 uur Schuif aan bij de Digi… LEES
WIJ Nova Nieuwsbrief april Hier vindt u de WIJ Nova Nieuwsbrief van april 2021. De lockdown is verlengd tot… LEES
Stemmen bij WIJ Heemstede leidt tot spontane gesprekken Bij WIJ Heemstede de Luifel kregen de kiezers een leuke voorjaars attentie, wat heel erg… LEES
Plezier bij internationale dans gefilmd door Buurtblik “Goedemorgen allemaal! U ziet mij hier staan voor de Luifel en ik ga een kleine… LEES
WIJ Heemstede biedt vervoer aan voor ouderen naar Corona vaccinaties WIJ Heemstede en de Gemeente Heemstede bieden vervoer aan voor ouderen die gevaccineerd moeten worden.… LEES