Spiksplinternieuwe tweede duofiets in gebruik genomen!

Deze maand is op Plein1 door de wethouders Sam Meerhoff en Arianne de Wit de nieuwe – tweede! – duofiets in gebruik genomen. Met een wat angstige blik vertrokken zij vanonder de mooi versierde poort, voor een rondje op de parkeerplaats, maar ze kwamen gelukkig lachend terug.

Natuurlijk waren er genodigden bij van o.a. Fietsmaatjes Zuid Kennemerland, van WIJ Heemstede en fietsvrijwilligers aanwezig.

Kunt u niet zelf fietsen? Met de duofiets kunt u samen op pad. De duofiets is erg populair en daarom is het heel fijn dat er nu twee fietsen zijn.

De duofiets is een fiets voor twee personen met elektrische trapondersteuning. De fiets kunt u gratis lenen als u inwoner bent van Heemstede. Hiervoor heeft u een lidmaatschap van Fietsmaatjes Zuid-Kennemerland nodig (€15 per jaar). U kunt samen op pad met een vrijwilliger of met iemand uit uw eigen omgeving.

Aanmelden kan via de website van Fietsmaatjes Zuid-Kennemerland of via telefoonnummer 06 – 21 56 72 13.
U kunt ook WIJ Heemstede bellen voor het maken van een afspraak om de duo-fiets te reserveren op telefoonnummer 023 – 528 85 10.

Voor een stop onderweg is er bij de horeca Binnenstebuiten op Plein1 een heerlijke picknicktas te bestellen.
Er is keus uit de Duotas-Zoet of Duotas-Hartig. Telefoonnummer Binnenstebuiten: 06 – 21 98 41 40 of e-mail: binnenstebuiten@opstoom.nl.