Menu

Eethuis de Luifel is weer open.
Let op: we gaan van vijf naar drie maaltijden per week.

Tijdens de eerste sluiting van de horeca, vorig jaar, zijn wij met ons eethuis over gegaan op het bezorgen van onze maaltijden.
Het was fijn om te zien dat veel mensen daarvan gebruik hebben gemaakt. Nu de maatregelen weer versoepelen en de samenleving langzaam weer op gang komt, gaan er bij ons ook een aantal dingen veranderen.
Omdat onze chef ook verplichtingen elders heeft gaan wij vanaf 31 mei van vijf maaltijden in de week terug naar drie maaltijden in de week. Vanaf maandag 31 mei 2021 kunnen wij wekelijks uw maaltijden verzorgen op maandag, woensdag en donderdag.
Verder kunt u vanaf heden alleen reserveren bij de receptie van de Luifel (023 – 548 38 28), uiterlijk voor 13:00 uur op dezelfde dag.

We zijn vanaf 14 juni weer open en hopen u dan weer bij de Luifel te verwelkomen.

bekijk hier het menu van deze week

Compleet 3 gangen menu € 12,50
Daghap(alleen hoofdmenu) € 7,90
U kunt het bedrag ook per pin voldoen.

Als u liever nog thuis eet: het menu kan ook tussen 17.00 en 18.15 uur worden opgehaald bij de Luifel of bij u thuisbezorgd als u in Heemstede woont.

Een eventueel alternatief voor de maaltijden op dinsdag en vrijdag kan zijn:
Wesselius maaltijden, tel: 023 – 531 23 34
www.wesseliusmaaltijden.nl
Dagelijks kookt chefkok/eigenaar Julien Wesselius diverse verse maaltijden.

Nieuws voor alle leeftijden

We mogen weer starten met de activiteiten Vanaf 14 juni zal WIJ Heemstede weer starten met het organiseren van reguliere activiteiten. Ook… LEES
Eethuis de Luifel is weer open Eethuis de Luifel is weer open. Let op: we gaan van vijf naar drie maaltijden… LEES
WIJ Nova Nieuwsbrief juni Hier vindt u de WIJ Nova Nieuwsbrief van juni. We hopen dat deze nieuwsbrieven u… LEES
Podcast Buurtblik nu te beluisteren! Schrijfproject Buurtblik bij WIJ Heemstede Verhalen van verbinding en veerkracht Deelnemers (65+) gezocht voor schrijfworkshops… LEES
Zomeractiviteiten in de Pauwehof Zomeractiviteiten in de Pauwehof Deze zomer hebben we een mooi gevarieerd programma gemaakt met niet… LEES