Menu

Nomineer een vrijwilliger!
Heemsteedse Vrijwilligersprijs 2020 – ‘Betrokken Vrijwilliger’ van het Jaar!

Ieder jaar reikt de gemeente Heemstede de vrijwilligersprijs uit om op deze manier vrijwilligers in het zonnetje te zetten.

Dit jaar is gekozen voor het thema de ‘Betrokken Vrijwilliger’.

Het jaar 2020 zal de geschiedenis in gaan als het jaar waarin we wereldwijd te maken kregen met de Corona pandemie.
Vanaf maart 2020 werden vrijwilligersorganisaties en hun vrijwilligers geconfronteerd met het eerst wegvallen van (vrijwilligers)activiteiten en daarna met het doorvoeren van vele aanpassingen, om vervolgens weer te maken te krijgen met steeds meer beperkingen. Dit vraagt veel van organisaties en van hun vaak betrokken vrijwilligers.
In uitzonderlijke situaties komen ineens vrijwilligers in beeld die juist nu van bijzondere betekenis zijn voor hun organisatie. Vrijwilligers die zich onvoorwaardelijk betrokken voelen bij hun organisatie en ook anderen betrekken en betrokken houden.
Daarom dit jaar aandacht voor het thema ‘Betrokken vrijwilliger van het jaar’.

Nomineer!
U kunt uw ‘Betrokken vrijwilliger van het jaar’ nomineren tot maandag 23 november 2020.

Voorwaarde
Iedere nominatie komt in aanmerking, zolang het vrijwilligerswerk in Heemstede plaatsvindt of ten behoeve van Heemsteeds vrijwilligerswerk is.

Waardering
De gemeente Heemstede geeft elk jaar een feest voor alle Heemsteedse vrijwilligers als blijk van waardering voor hun enthousiasme, betrokkenheid en inzet. Helaas zal er dit jaar in verband met de Corona maatregelen geen vrijwilligersfeest plaats vinden en om die reden ook geen centrale uitreiking. De genomineerden zullen op een aangepaste manier in het zonnetje gezet worden. Hoe dit er uit zal zien blijft nog een verrassing.

Informatie
Het nominatieformulier is op te vragen bij José van Duin, Vrijwilligerspunt Heemstede, jvanduin@wijheemstede.nl, of download het hier.

Nieuws voor alle leeftijden

WIJ Nova Nieuwsbrief december 2020 Hier vindt u de WIJ Nova Nieuwsbrief van december. De laatste van dit jaar en… LEES
Enquête: Wat kan WIJ Heemstede voor u doen in deze tijd? Laat het ons weten. Wat kan WIJ Heemstede voor u doen? Het is een vreemde tijd, de wereld staat… LEES
Winterlijn, voor al uw vragen, hulp of een praatje De telefonische hulplijn is weer geactiveerd. Van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot… LEES
WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen De kerntaak van WIJ Heemstede is mensen verbinden. Daarom… LEES
Bekijk hier het menu van deze week. Bekijk hier het menu van deze week.  Kok Ricardo kookt een lekkere, gezonde maaltijd, die… LEES