Menu

2020 is het Jaar van Adriaan Pauw in Heemstede. Dit jaar zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd aan de hand van dit thema.

Mike Doodeman, onze jeugdwerker, is vorig jaar alvast gestart met een bijzondere actie:

Plexat WIJ Heemstede heeft een project opgezet om het jaar van Adriaan Pauw op een leuke creatieve wijze aan te kondigen.
In dit project zijn door Mike alle basisscholen en haar leerlingen gevraagd om mee te doen. Het was een grote, maar haalbare klus.
Er van uit gaande dat een school het al druk genoeg heeft, heeft Mike gekeken naar een zo’n klein mogelijke tijdsinvestering voor de school en haar leerlingen, maar wel met een groots resultaat.
Hij heeft een afbeelding van Adriaan Pauw uitgeprint over ruim 2500 A4-tjes.
Samen met twee maatschappelijke stagiaires van College Hageveld zijn alle A4-tjes in de grote zaal van WIJ Heemstede in de Luifel aan elkaar bevestigd zodat op de vloer 1 megaprint van Adriaan Pauw ontstond.
Ruim 1200 leerlingen van Heemsteedse scholen hebben aan dit project meegewerkt: door iedere leerling werd 1 bedrukt A4-tje naar eigen inzicht in gekleurd, versierd, opgeleukt of met hun naam gesigneerd, met alle kleuren, behalve zwart en wit.
Op donderdag 4 april is het werk neergelegd, een portret van ruim 10 x 15 meter!
Een bijzondere aankondiging van het Adriaan Pauw-jaar.

Nieuws voor alle leeftijden

WIJ Heemstede heeft een nieuwe directeur: Menso de Maar WIJ Heemstede is een professionele welzijnsorganisatie die mensen van alle leeftijden kansen biedt, met elkaar… LEES
Week van de Liefde van 10 t/m 16 februari Rond Valentijnsdag vieren we de Week van de Liefde bij WIJ Heemstede. Er zijn heel… LEES
Plexat luidt samen met leerlingen Heemsteedse scholen op bijzondere manier het jaar van Adriaan Pauw in 2020 is het Jaar van Adriaan Pauw in Heemstede. Dit jaar zullen verschillende activiteiten worden… LEES
Cursus Collectief Heemstede en verzelfstandigde cursussen WIJ Heemstede organiseert een deel van de cursussen zelf, deze vindt u als u in… LEES
Bekijk hier het menu van deze week Bekijk hier het menu van deze week. LEES