Menu

WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen

De kerntaak van WIJ Heemstede is mensen verbinden. Daarom zijn er verschillende initiatieven gestart voor iedereen die een vraag heeft, voor praktische hulp, bij bijvoorbeeld boodschappen doen of medicijnen ophalen. Maar ook als u behoefte heeft aan een gesprek, een luisterend oor, kunt u bellen met de telefonische hulplijn.
WeHelpen Heemstede is onderdeel van WIJ Heemstede en verbindt hulpvragers en aanbieders aan elkaar.

WeHelpen helpt u bij praktische zaken en verbindt de hulpvrager en -aanbieder aan elkaar.

Mensen die computer vaardig zijn en praktische hulp bij allerlei zaken aanbieden of vragen, kunnen zelf via het platform heemstede.wehelpen.nl hulp regelen. Op de website van WeHelpen is een aanbod aangemaakt voor boodschappen doen, honden uitlaten e.d. zodat de keuze hiervoor vereenvoudigd is.
Wanneer iemand een account aanmaakt op deze website, kan hij of zij zelf zoeken naar een hulpaanbieder in de regio en daar op reageren, zonder zelf een hulpvraag te plaatsen. Dit wordt vaak gedaan door bijvoorbeeld familie die niet in Heemstede woont van iemand die wel hier hulp zoekt. De hulpvraag zal de komende weken waarschijnlijk wel toenemen.
Blijft u daarom vooral uw hulpaanbod toevoegen!

Mensen die een hulpaanbod plaatsen worden door WeHelpen nu actief benaderd, voor mensen met een hulpvraag, maar die zelf geen computer hebben.

Mensen die geen toegang tot een computer hebben of minder vaardig zijn met een computer kunnen bellen met WeHelpen Heemstede op telefoonnummer 023 – 548 38 24 van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur. U wordt dan actief bemiddeld.

Via verschillende kanalen komen hulpaanvragen binnen, die José van Duin en Monica Snoeks van Vrijwilligerspunt/ Team WeHelpen Heemstede coördineren en met aanbieders in contact brengen.

Er zijn al verschillende hulpvragers en aanbieders aan elkaar verbonden in de afgelopen weken.

Checkt u vooral ook zelf bij uw buren of daar hulp aangeboden en/of gevraagd wordt. Dat maakt de lijntjes nog korter.

Nieuws voor alle leeftijden

Creatief leven STAP VOOR STAP NAAR MEER VERBINDING MET ANDEREN (cursus Creatief Leven) Start maandag 24 januari… LEES
Collegereeks Ethiek wordt uitgesteld naar het voorjaar van 2022! De Collegereeks Ethiek wordt uitgesteld naar het voorjaar van 2022! LEES
De verhuiscoach in Heemstede In Heemstede is er de regeling Ouder worden & Prettig wonen (OW&PW) waarbij senioren voorrang… LEES
Kerstshow It's Christmas time IT’S CHRISTMAS TIME Swingende feel good kerstshow met live-orkest The most wonderful show of the… LEES
WIJ Nova Nieuwsbrief november Hier vindt u de WIJ Nova Nieuwsbrief van november. We wensen u veel leesplezier en… LEES