Menu

WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen

De kerntaak van WIJ Heemstede is mensen verbinden. Daarom zijn er verschillende initiatieven gestart voor iedereen die een vraag heeft, voor praktische hulp, bij bijvoorbeeld boodschappen doen of medicijnen ophalen. Maar ook als u behoefte heeft aan een gesprek, een luisterend oor, kunt u bellen met de telefonische hulplijn.
WeHelpen Heemstede is onderdeel van WIJ Heemstede en verbindt hulpvragers en aanbieders aan elkaar.

WeHelpen helpt u bij praktische zaken en verbindt de hulpvrager en -aanbieder aan elkaar.

Mensen die computer vaardig zijn en praktische hulp bij allerlei zaken aanbieden of vragen, kunnen zelf via het platform heemstede.wehelpen.nl hulp regelen. Op de website van WeHelpen is een aanbod aangemaakt voor boodschappen doen, honden uitlaten e.d. zodat de keuze hiervoor vereenvoudigd is.
Wanneer iemand een account aanmaakt op deze website, kan hij of zij zelf zoeken naar een hulpaanbieder in de regio en daar op reageren, zonder zelf een hulpvraag te plaatsen. Dit wordt vaak gedaan door bijvoorbeeld familie die niet in Heemstede woont van iemand die wel hier hulp zoekt. De hulpvraag zal de komende weken waarschijnlijk wel toenemen.
Blijft u daarom vooral uw hulpaanbod toevoegen!

Mensen die een hulpaanbod plaatsen worden door WeHelpen nu actief benaderd, voor mensen met een hulpvraag, maar die zelf geen computer hebben.

Mensen die geen toegang tot een computer hebben of minder vaardig zijn met een computer kunnen bellen met WeHelpen Heemstede op telefoonnummer 023 – 548 38 24 van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur. U wordt dan actief bemiddeld.

Via verschillende kanalen komen hulpaanvragen binnen, die José van Duin en Monica Snoeks van Vrijwilligerspunt/ Team WeHelpen Heemstede coördineren en met aanbieders in contact brengen.

Er zijn al verschillende hulpvragers en aanbieders aan elkaar verbonden in de afgelopen weken.

Checkt u vooral ook zelf bij uw buren of daar hulp aangeboden en/of gevraagd wordt. Dat maakt de lijntjes nog korter.

Nieuws voor alle leeftijden

WIJ Nova Nieuwsbrief december 2020 Hier vindt u de WIJ Nova Nieuwsbrief van december. De laatste van dit jaar en… LEES
Enquête: Wat kan WIJ Heemstede voor u doen in deze tijd? Laat het ons weten. Wat kan WIJ Heemstede voor u doen? Het is een vreemde tijd, de wereld staat… LEES
Winterlijn, voor al uw vragen, hulp of een praatje De telefonische hulplijn is weer geactiveerd. Van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot… LEES
WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen De kerntaak van WIJ Heemstede is mensen verbinden. Daarom… LEES
Bekijk hier het menu van deze week. Bekijk hier het menu van deze week.  Kok Ricardo kookt een lekkere, gezonde maaltijd, die… LEES