Menu

Helaas is Nederland vanaf dinsdag 15 december t/m dinsdag 9 februari in lockdown gegaan.

WIJ Heemstede mag nog wel activiteiten en dienstverlening voor kwetsbare inwoners door laten gaan. Onze locaties blijven alleen voor die activiteiten en dienstverlening open.

Het Eethuis in de Luifel is geopend voor het afhalen of laten bezorgen van maaltijden.

De actuele informatie vindt u in het nieuwe Corona protocol: klik hier.

WIJ Heemstede is er voor u als u hulp nodig heeft. Laat u het ons weten? Dan kijken we samen hoe we u kunnen helpen.

De Winterlijn is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Er kan gebeld worden met medewerkers van WIJ Heemstede op telefoonnummer: 023 548 38 18. Gewoon voor een praatje, een vraag om hulp of wat u maar kwijt wilt.

De receptie van de Luifel is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en via de mail van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

WeHelpen/het Vrijwilligerspunt zijn digitaal beschikbaar voor het aanbieden van hulp en het aanvragen van hulp via de mail heemstede@wehelpen.nl of telefonisch 023-548 38 24.

————————————————————————-

Heeft u de enquête van WIJ Heemstede al ingevuld? In deze nieuwsbrief vindt u hier meer informatie over.
We zijn heel blij als u mee wilt doen!

Rest mij om u – ondanks deze gekke tijd – een fijne decembermaand te wensen.
Wij hopen dat u aan de bel trekt bij ons, bijvoorbeeld op de speciaal hiervoor geopende Winterlijn, als u ergens hulp bij nodig heeft. Of gewoon om een praatje te maken en te vertellen wat u bezig houdt.
Schroom niet, we helpen u graag! Met wat voor hulp dan ook, we staan voor u klaar.
De openingstijden en het telefoonnummer van de Winterlijn vindt u ook in deze nieuwsbrief.

——-

U kunt tijdelijk niet eten op locatie in de Luifel, maar de maaltijden kunnen wel worden opgehaald bij de Luifel of in Heemstede worden thuisbezorgd. Zelfs het Kerstdiner kan worden opgehaald of thuis worden bezorgd deze keer!

NIEUW is de DAGHAP: u kunt nu ook alleen het hoofdgerecht ophalen of thuis laten bezorgen. De daghap kost € 7,60.
Een lekkere, dagelijks vers gekookte maaltijd, die u alleen nog maar thuis hoeft op te warmen.

De menu’s vindt u vanaf vrijdag de week ervoor hier.

Past u goed op uzelf en de mensen om u heen. En heeft u hulp nodig? Wees niet beschroomd om te vragen!
Er zijn zoveel lieve mensen die hulp aanbieden, nog steeds. U kunt ons bellen, dan zorgen wij voor de connectie tussen vrager en aanbieder. We staan voor u klaar.

Wist u dat u de WIJ Nova Nieuwsbrief ook iedere maand gratis in uw mail kunt ontvangen?
Geeft u dit via de receptie (info@wijheemstede.nl of tel. 023-548 38 28) door en u bent altijd als eerste op de hoogte van alle activiteiten.

 

Nieuws voor alle leeftijden

Lockdown en activiteiten/dienstverlening/hulp Helaas is Nederland vanaf dinsdag 15 december t/m dinsdag 9 februari in lockdown gegaan. WIJ… LEES
Kinder- en jeugdactiviteiten tijdens lockdown 15 december t/m 9 februari   Helaas is Nederland vanaf dinsdag 15 december t/m dinsdag 9 februari in lockdown gegaan.… LEES
Enquête: Wat kan WIJ Heemstede voor u doen in deze tijd? Laat het ons weten. Wat kan WIJ Heemstede voor u doen? Het is een vreemde tijd, de wereld staat… LEES
Winterlijn, voor al uw vragen, hulp of een praatje Helaas is Nederland vanaf dinsdag 15 december tot dinsdag 9 februari in lockdown gegaan. WIJ… LEES
WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen De kerntaak van WIJ Heemstede is mensen verbinden. Daarom… LEES