Fit in evenwicht 10.30-11.30

Dag: vrijdag 21 juni 2024 (Elke week)
Tijd: 10:30 - 11:30 Kosten: € 24,90
Locatie: De Luifel Ruimte: Zaal 1
Interesse(s): Beweging

Fit in Evenwicht

De Cursus Fit in Evenwicht is een beweegprogramma voor ouderen onder leiding van een deskundige docent om letterlijk te leren steviger op uw benen te staan en uw zelfvertrouwen te vergroten. Fit in Evenwicht zorgt voor verbetering van balans en mobiliteit, ook is er aandacht voor versterking van uw spierkracht en evenwicht. Kortom de cursus verbetert uw algehele conditie, zodat een actiever dagelijks leven binnen handbereik blijft of komt. Daarnaast is het sociale aspect van de cursus ook zeer belangrijk, we doen het met elkaar! Wie in evenwicht is, is zekerder van zichzelf. Die vervelende stoeptegels, dat kleine drempeltje, haast hebben, het risico om te vallen is alom aanwezig. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Valongevallen vormen de meest voorkomende oorzaak van letsel door een ongeval bij ouderen. Fit in Evenwicht is een bewezen effectieve groepscursus.

 

Inschrijven en betalen

Als u inschrijft via de website geeft u toestemming voor automatische incasso. Het bedrag wordt in 10-maandelijkse termijnen afgeschreven (september t/m juni). Het aangegeven bedrag is per maand. U kunt zich ook inschrijven bij de receptie in de Luifel en daar toestemming voor automatische incasso geven of het hele bedrag contant of met pin betalen. Als de cursus vol is wordt u automatisch op de wachtlijst geplaatst. 

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.