Pauwehof – Mandala tekenen donderdag

Dag: donderdag 28 september 2023 (Elke twee weken)
Tijd: 09:30 - 12:00 Kosten: € 130,00
Locatie: De Pauwehof Ruimte: De Kerkenraadskamer
Interesse(s): Creativiteit , Ontmoeting & ontspanning

14 lessen 1 x per 2 weken / start 14 september / Docent: Henny Cornelis


Mandala tekenen met wisselende thema’s


In deze cursus van 14 lessen werken we aan de hand van losse thema’s zodat iedere les op zichzelf staat. De onderwerpen kunnen in overleg met de groep worden vastgesteld.


Deels zullen dit mandala’s zijn die opgezet worden aan de hand van een vaste structuur. Binnen deze structuur is dan weer ruimte voor eigen invulling zodat de mandala úw mandala wordt.


Denk daarbij aan graancirkels, Keltische en Oriëntaalse patronen, werken met sjablonen, yantra’s en meer. Voor de afwisseling is het voorstel om ook wat vrijere mandala’s te maken waarbij we ook gaan experimenteren met andere materialen en technieken. Dit ook in overleg met de groep. Hier kunnen wat extra materiaalkosten bij komen.


 Voor deze cursus is enige basiskennis gewenst. Mocht je als beginner willen instromen dan is dat mogelijk na een privé basisles bij de docente á €20,-


Dit is een activiteit van de Pauwehof, ontmoetings- en activiteitencentrum voor ouderen en een samenwerking tussen de Diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede en WIJ Heemstede.


Aanmelden kan door het online inschrijfformulier    in te vullen of het inschrijfformulier uit te printen en op te sturen naar de Pauwehof. Achterweg 19, 2103 SW Heemstede.