Pauwehof – Speksteen september

Dag: vrijdag 13 september 2024 (Elke week)
Tijd: 09:45 - 11:45 Kosten: € 80,00
Locatie: De Pauwehof Ruimte: Kleine zaal
Interesse(s): Creativiteit

6 lessen / Start: 13 september 2024 / Docent: Kees Schoutens


Een creatieve uitdaging: Maak zelf een beeld van speksteen! Speksteen is een natuurlijke steen en is er in allerlei kleuren en vormen. Deze vormen kunnen worden gebruikt om een eigen stenen beeld te maken. Het werkt prettig, want de steen is goed te bewerken met o.a. raspen, vijlen en gutsjes. Soms is er al direct vaag een vorm van een dier of een mens in de steen te herkennen. Aan het einde kunt u het beeldje nog prachtig polijsten met als resultaat een marmerachtige uitstraling. De groep bestaat uit beginners en gevorderden.


Dit is een activiteit van de Pauwehof, ontmoetings- en activiteitencentrum voor ouderen en een samenwerking tussende Diaconie van de Protestantse Kerk Heemstede en WIJ Heemstede.


Dit is een activiteit van de Pauwehof, ontmoetings- en activiteitencentrum voor ouderen en een samenwerking tussen de Diaconie van de Protestantse Gemeente Heemstede en WIJ Heemstede.


Aanmelden kan door het online inschrijfformulier in te vullen of het inschrijfformulier uit te printen en op te sturen naar de Pauwehof. Achterweg 19, 2103 SW Heemstede.