Sacred Dance

Dag: donderdag 18 april 2024 (Elke twee weken)
Tijd: 10:30 - 12:00 Kosten: € 12,40
Locatie: De Luifel Ruimte: Bewegingsruimte
Interesse(s): Beweging

Sacred dance, sacrale dans betekent helende dans. Bewegen op een manier die goed is voor lichaam en geest. Tot jezelf komen, je geaard voelen, letterlijk en figuurlijk steviger in je schoenen staan, het kind in je ervaren. We dansen in een kring, de cirkel als symbool van oneindigheid en verbondenheid. En rond een ‘midden’, waaraan de danser een betekenis kan geven die aansluit bij het gevoel of behoefte. De muziek waarop we dansen is uit alle windstreken, zowel rustig als wat meer uitbundig, van klassiek tot hedendaags. Danservaring is niet nodig. Deel het plezier dat we met elkaar beleven en voel je welkom in de kring!
Docent: Corine Zwaan en Maria Perry en Charlotte Völker

Als u inschrijft via de website geeft u toestemming voor automatische incasso. Het bedrag wordt in 10-maandelijkse termijnen afgeschreven (september t/m juni). U kunt zich ook inschrijven bij de receptie in de Luifel en daar toestemming voor automatische incasso geven of het hele bedrag contant of met pin betalen.

Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze activiteit, vul dan onderstaande velden zo volledig mogelijk in en verzend het formulier aan ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de inschrijving te bevestigen.