SeniorWeb Open Inloop

Dag: dinsdag 21 maart 2023
Tijd: 10:00 - 12:00 Kosten: € 0,00
Locatie: De Luifel Ruimte: Lokaal 1
Interesse(s): Computer/communicatie


Iedere 3de dinsdag van de maand, behalve in de zomermaanden helpen wij u geheel gratis met uw pc, laptop, tablet, iPad, smartphone en iPhone. Er is kennis van Windows 10 en 11, Android en iOS.


U wordt geholpen met uw persoonlijke vragen op het digitale gebied. Afhankelijk van de drukte in de groep en het aantal seniormedewerkers moet u soms even wachten tot u wordt geholpen. U hoeft niet pers√© lid te zijn van SeniorWeb. Bij aanvang van iedere open inloop wordt er een presentatie gegeven van ca. 15-20 minuten over een actueel onderwerp. Deze dag: Social Media, docent: Ludo Kortman.


Een sociaal medium is een platform waar mensen gebruikmaken van meerdere internet-toepassingen zoals apps en websites om dingen met elkaar kunnen delen. Het draait om contact met anderen. Dat kan zo uitgebreid of beperkt zijn als iemand zelf wil. Er zijn allerlei verschillende sociale media, denk aan Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, TikTok, YouTube of Snapchat. Ook WhatsApp wordt daartoe gerekend, ook al is dat eigenlijk toch net iets anders. Maar alles komt voorbij in deze presentatie.


Graag aanmelden  via 023-5483828 en info@wijheemstede.nl