Menu

Agenda

Hier vindt u de WIJ Nova Nieuwsbrief van april 2020.

Wij hebben voor april een alternatieve WIJ Nova Nieuwsbrief gemaakt.
Vanwege de Corona crisis zijn onze locaties nog steeds gesloten en onze activiteiten en dienstverlening tot 1 juni geannuleerd.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op allerlei manieren voor een luisterend oor of praktische hulp. Hoe?
Dat staat ook in deze nieuwsbrief van april.

En wij hebben in deze alternatieve nieuwsbrief een live stream college door Michiel Kersten, Seniorweb lessen online, een telefonische aanmeldmogelijkheid voor de Vriendinnenclub, maar ook het aanbod van de Ouderenbonden, zoals online koken, stoelyoga, een bewegingshalfuurtje en online concerten opgenomen.

Ook vindt u in deze nieuwsbrief het week menu van de week van 30 maart t/m 2 april, waarvan de maaltijden kunnen worden opgehaald bij de Luifel of in Heemstede kunnen worden thuisbezorgd. De menu’s van de volgende weken vindt u vanaf vrijdag de week ervoor hier.

Anky van de Pauwehof heeft een mooie mandala kleurplaat ingestuurd voor de nieuwsbrief en u vindt er een leuke lente-woordzoeker.

Wij wensen u wat afleiding met het lezen, kleuren en puzzelen en veel sterkte in deze periode. Past u goed op uzelf en de mensen om u heen. En heeft u hulp nodig? Belt u ons dan. We staan voor u klaar.

Wist u dat u de WIJ Nova Nieuwsbrief ook iedere maand gratis in uw mail kunt ontvangen?
Geeft u dit via de receptie (info@wijheemstede.nl of tel. 023-548 38 28) door en u bent altijd als eerste op de hoogte van alle activiteiten.

———————————————————–

LET OP:  vanwege de maatregelen rondom het Corona Virus zullen wij alle activiteiten en reguliere dienstverlening tot 1 juni annuleren.

Wij staan wel voor u klaar voor praktische hulp, een luisterend oor of het bezorgen van de maaltijden vanuit Eethuis de Luifel.

Voor meer informatie klik hier.