Menu
Gelukkig mogen de kinderen ook weer komen! Daar zijn we heel blij mee! Hier lees je het programma van de Kinderdisco's. En hier het programma van de Peuter & Kleuterpret. Alle kinderactiviteiten staan in de nieuwe kindernieuwsbrief van september en oktober. Je leest 'm hier. Op Plein1 is nu een nieuwe kinderactiviteit: Pleintje1 Kinderatelier (5-10 jaar)!  Donderdag 1x per 2 weken, start op 24 september Lekker creatief bezig zijn met allerlei verschillende materialen. Voor jongens en meisjes van 5-10 jaar. Pleintje1 Kinderatelier is één keer in de twee weken op donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur bij WIJ Heemstede in Plein1, Julianalaan 1, Heemstede in zaal Rood helemaal bovenin het gebouw. Kosten: € 5,- per keer of een kaart voor 5x kost € 22,50. Meerdere kinderen mogen ook met deze kaart samendoen. Vanwege de corona moet je je wel van tevoren opgeven. Dat kan door een appje te sturen naar 06-14 23 45 80 van begeleider Gaby Godijk. En nóg twee nieuwe activiteiten: Kinderkookcafé Start op zaterdag 26 september op Burendag in Plein1 De kinderen gaan lekker koken, elke keer iets anders lekkers met als thema een kinderboek. Neem je een bakje mee? Dan kun je je kookkunsten thuis samen proeven! De eerste les is op zaterdag 26 september van 13.30 – 16.00 uur bij WIJ Heemstede in Plein1, Julianaplein 1, Heemstede. Wil je meedoen? Geef je dan snel op bij Lies Leen (van Plexat), via 06-499 252 93. De kosten zijn 2,- per kind, per kookles. De volgende lessen zijn op: Vrijdag 2 oktober, 9 oktober en 6 november van 15.30-17.00 uur bij WIJ Heemstede in de Luifel, Herenweg 96, Heemstede. LET OP: opgeven is verplicht. Helaas kan WIJ Heemstede geen deelnemers toelaten die niet van tevoren zijn aangemeld, vanwege de Corona maatregelen. Muziekles van de Wereld Muziekschool Start: woensdag 21 oktober Voor maximaal 8 kinderen per groep, die extra aandacht kunnen gebruiken om de taalstimulering te  bevorderen. Voor ouders met als tweede taal de Nederlandse taal. Tijdens de 6 lessen leren kinderen en hun vader of moeder, oppas,  opa of oma, allerlei liedjes. Samen maken ze muziek, klappen en dansen. Speciaal voor de allerkleinste kinderen uit Heemstede (2 - 4 jaar). De muzieklessen zijn in Plexat in de Luifel, Herenweg 96, Heemstede op woensdag van 10.00/10.45 uur. Kosten: € 6,/ voor 6 lessen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op bij Lies Leen: 06-499 252 93.    

Ontdek wat je leuk vindt!

Zou jij weleens iets anders willen doen dan op school of bij je sportclub? Met elkaar gamen, poolen, met je vrienden een avondje sporten of misschien wel als vrijwilliger helpen bij andere activiteiten? Het kan allemaal bij WIJ Heemstede. We hebben activiteiten en clubs waar je aan kunt meedoen. Alleen of met een vriend(in), dat maakt niet uit. Want hier kom je anderen tegen die - net als jij - willen ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Probeer eens iets nieuws en doe mee!
In de zomer!

De Mix-It Disco gaat verhuizen!


Vanaf 18 januari 2020 is de Mix-It Disco op een nieuwe locatie: in Plexat/de Luifel, Herenweg 96, Heemstede.

Het programma van de disco’s voor 2020:
Zaterdag 18 januari
Zaterdag 15 februari
Zaterdag 21 maart
Zaterdag 18 april
Zaterdag 16 mei
Zaterdag 20 juni

Mix-it is dé Dance-avond!
Niet alleen de muziek wordt goed gemixed, ook het publiek van deze avond is een mix van mensen mét en mensen zonder verstandelijke beperking.

De Mix-It Disco is 1x per maand op zaterdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. Entree € 7,- incl. 2 frisdrankjes.

Meer informatie: bel WIJ Heemstede 023 5483828 (werkdagen tussen 9.00-13.00 uur) of e-mail plexat@wijheemstede.nl. TOON

Centrum voor Jeugd en Gezin


WIJ Heemstede werkt nauw samen met het Centrum voor Jeugd en Gezin. Bij het CJG kun je terecht voor allerlei vragen over opvoeden maar ook praten over allerlei problemen waar je mee zit. Wil je meer informatie? Ga dan naar het CJG Heemstede of informeer bij Mike. LEES

Plexat


Bij Plexat kun je zomaar even langskomen. Om te sporten, kletsen, WII-en, … wat je maar wilt. Jongeren (11-14 jr/15+) kunnen op vrijdag avond zich lekker uitleven bij de sportinloop Plexsport in de zomer op het sportpark aan de Sportparklaan en in de winter in de gymzaal. LEES

Nieuws voor Jeugd

Week van Ontmoeting van WIJ Heemstede van 1 t/m 8 oktober
Met de week van Ontmoeting doet WIJ Heemstede mee met de Landelijke Week tegen Eenzaamheid.… LEES
Vrijwilliger Tinie Verbeek neemt na 30 jaar afscheid van WIJ Heemstede
Veel vertrouwen in 30 jaar vrijwilligerswerk Afscheid bij WIJ Heemstede van vrijwilliger Tinie Verbeek Na… LEES
Landelijke preventie campagne 'Senioren en veiligheid'
In september loopt een landelijke campagne 'senioren en veiligheid' met als slogan 'maak het oplichters… LEES
WIJ Nova Nieuwsbrief september en oktober 2020
hier vindt u de WIJ Nova nieuwsbrief van september. En hier die van oktober. Ook… LEES
Opening Digitale Participatiemarkt op 16 september
Dit jaar bestaat de Participatiemarkt 5 jaar. De Participatiemarkt is vier keer live in Bibliotheek… LEES