Menu
Vanaf 14 juni mag WIJ Heemstede weer starten met het organiseren van reguliere activiteiten. Ook kunt u weer in het Eethuis komen eten. We zijn zo blij dat we u straks weer live mogen ontmoeten. Op de persconferentie van vrijdag 28 mei zijn de regels bekend gemaakt waaraan we ons bij het organiseren van activiteiten moeten houden. Deze kunt u vinden onder de volgende link: klik hier.
  • Bereikbaarheid: We zijn telefonisch bereikbaar op 023 – 548 38 28 maandag tot en met donderdag van 9.00-16.00 uur. Vrijdag van 9.00 - 13.00 uur.
  • Eethuis de Luifel Tijdens de eerste sluiting van de horeca, vorig jaar, zijn wij met ons eethuis over gegaan op het bezorgen van onze maaltijden. Het was fijn om te zien dat veel mensen daarvan gebruik hebben gemaakt. Nu de maatregelen weer versoepelen en de samenleving langzaam weer op gang komt, gaan er bij ons ook een aantal dingen veranderen. Omdat onze chef ook verplichtingen elders heeft gaan wij vanaf 31 mei van vijf maaltijden in de week terug naar drie maaltijden in de week. Vanaf maandag 31 mei 2021 kunnen wij wekelijks uw maaltijden verzorgen op maandag, woensdag en donderdag. Verder kunt u vanaf heden alleen reserveren bij de receptie van de Luifel (023 – 548 38 28), uiterlijk voor 13:00 uur op dezelfde dag. We gaan vanaf 14 juni weer open en hopen u dan weer bij de Luifel te verwelkomen. Kijkt u voor meer informatie op de pagina van Eethuis de Luifel. Klik hier.
  • Hulp: WIJ Heemstede is er om u te helpen. Als u hulp nodig heeft, laat u het dan alstublieft aan ons weten, dan kijken we samen wat we voor u kunnen doen.
  • Blijf goed op uzelf passen en we hopen u weer te ontmoeten in onze locaties. Met vriendelijke groet, Team, bestuur en directie WIJ Heemstede
 

Cursus Collectief Heemstede en verzelfstandigde cursussenWIJ Heemstede organiseert een deel van de cursussen zelf, deze vindt u als u in het menu links klikt op ‘activiteiten en cursussen’.


Er zijn ook cursussen die door de docenten zelfstandig worden georganiseerd. Dit zijn de cursussen die nu vallen onder het Cursus Collectief Heemstede.
Voor meer informatie over het Cursus Collectief Heemstede en de cursussen die verzelfstandigd zijn klikt u hier.

Nieuws voor Volwassenen

We mogen weer starten met de activiteiten
Vanaf 14 juni zal WIJ Heemstede weer starten met het organiseren van reguliere activiteiten. Ook… LEES
Eethuis de Luifel is weer open
Eethuis de Luifel is weer open. Let op: we gaan van vijf naar drie maaltijden… LEES
WIJ Nova Nieuwsbrief juni
Hier vindt u de WIJ Nova Nieuwsbrief van juni. We hopen dat deze nieuwsbrieven u… LEES
Podcast Buurtblik nu te beluisteren!
Schrijfproject Buurtblik bij WIJ Heemstede Verhalen van verbinding en veerkracht Deelnemers (65+) gezocht voor schrijfworkshops… LEES
Zomeractiviteiten in de Pauwehof
Zomeractiviteiten in de Pauwehof Deze zomer hebben we een mooi gevarieerd programma gemaakt met niet… LEES

Cursus Collectief Heemstede en verzelfstandigde cursussen


WIJ Heemstede organiseert een deel van de cursussen zelf, deze vindt u als u in… LEES