Menu
We zijn weer open. Activiteiten en dienstverlening kunnen doorgaan met inachtneming van de Corona maatregelen. Hier leest u de actuele informatie.

Hier vindt u de WIJ Nova Nieuwsbrief van december.

  • Bereikbaarheid: We zijn wel telefonisch bereikbaar op 023 – 548 38 28 van 9.00-16.00 uur.
  • Telefonische Winterlijn: Ook is de telefonische Winter (hulp)lijn weer geactiveerd.  Van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u bellen met medewerkers van WIJ Heemstede op het speciaal hiervoor geopende nummer: 023 - 548 38 18. Gewoon voor een praatje, een vraag om hulp of gewoon wat u maar kwijt wilt.
  • Maaltijden bestellen: Eten in Eethuis de Luifel kan nog niet, maar u kunt nog steeds de maaltijden van het Eethuis bestellen om af te halen of, als u in Heemstede woont, thuis te laten bezorgen. Zelfs het traditionele Kerstdiner op donderdag 17 december kan worden besteld. (tot uiterlijk 15 december) Vanzelfsprekend kan dat met inachtneming van de Corona regels. Betalen kan met PIN. U kunt de driegangenmaaltijd van het wekelijkse menu bestellen, maar ook de daghap: dat is alleen het hoofdgerecht. De driegangenmaaltijd kost € 11,50 en de daghap € 7,60. Belt u hiervoor uiterlijk op de dag zelf met 023-548 38 28 (receptie) of met 06-22 45 93 50 (kok Ricardo). Gewoon een lekkere, vers gekookte dagelijkse maaltijd, die u thuis alleen nog maar hoeft op te warmen.
  • Hulp: WIJ Heemstede is er om u te helpen in deze moeilijke tijd! Als u hulp nodig heeft, laat u het dan alstublieft aan ons weten, dan kijken we samen wat we voor u kunnen doen.
  • Blijf goed op uzelf passen en we hopen u weer te ontmoeten in onze locaties. Met vriendelijke groet, Team, bestuur en directie WIJ Heemstede
  Kom eens bij ons binnen!

Cursus Collectief Heemstede en verzelfstandigde cursussenWIJ Heemstede organiseert een deel van de cursussen zelf, deze vindt u als u in het menu links klikt op ‘activiteiten en cursussen’.


Er zijn ook cursussen die door de docenten zelfstandig worden georganiseerd. Dit zijn de cursussen die nu vallen onder het Cursus Collectief Heemstede.
Voor meer informatie over het Cursus Collectief Heemstede en de cursussen die verzelfstandigd zijn klikt u hier.

Nieuws voor Volwassenen

WIJ Nova Nieuwsbrief december 2020
Hier vindt u de WIJ Nova Nieuwsbrief van december. De laatste van dit jaar en… LEES
Enquête: Wat kan WIJ Heemstede voor u doen in deze tijd? Laat het ons weten.
Wat kan WIJ Heemstede voor u doen? Het is een vreemde tijd, de wereld staat… LEES
Winterlijn, voor al uw vragen, hulp of een praatje
De telefonische hulplijn is weer geactiveerd. Van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot… LEES
WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen
WeHelpen Heemstede, voor al uw hulpvragen De kerntaak van WIJ Heemstede is mensen verbinden. Daarom… LEES
Bekijk hier het menu van deze week.
Bekijk hier het menu van deze week.  Kok Ricardo kookt een lekkere, gezonde maaltijd, die… LEES

Cursus Collectief Heemstede en verzelfstandigde cursussen


WIJ Heemstede organiseert een deel van de cursussen zelf, deze vindt u als u in… LEES