Menu
Allereerst willen wij u het allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar. De activiteiten kunnen alleen doorgaan als de actuele Corona maatregelen dat toelaten. Na de persconferentie van vrijdag 14 januari besluiten we welke activiteiten doorgaan die na die datum gepland staan. Opgeven voor een activiteit vooraf is verplicht en dat kan hier, of via info@wijheemstede.nl of belt u met het telefoonnummer van de receptie: 023 – 548 38 28. Wist u al dat begin februari onze nieuwe website ‘live’ gaat? Met een frisse nieuwe huisstijl, makkelijker zoeken en mooie verhalen van medewerkers, vrijwilligers en inwoners van Heemstede. In de volgende nieuwsbrief laten we u weten welke datum de website ‘live’ gaat. Graag wil ik u nog even vertellen dat de meeste van onze activiteiten onder het buurthuiswerk vallen (besloten groepen) en daar heeft de overheid wat betreft de corona regels een uitzondering voor gemaakt. We scannen geen QR code bij de ingang. Wel houden we 1,5 meter afstand waar dat kan. En we dragen een mondkapje in de openbare ruimtes. Als u zit mag het mondkapje af. Verder houden we ons aan de algemene regels: wassen afstand luchten testen. (https://mcusercontent.com/2c4f89550211e38d31c409cd2/files/025762a5-3cb5-8c07-6c8e-6a6574482118/coronregels_na_25_september.pdf) WIJ Heemstede is er om u te helpen, waar nodig. Maar ook vragen wij u om in uw eigen omgeving op te letten of iemand misschien uw hulp kan gebruiken. Een buurman die alleen is, een buurvrouw die slecht loopt, een buurjongen die nu zijn vrienden moet missen. Wij helpen u graag!

Cursus Collectief Heemstede en verzelfstandigde cursussenWIJ Heemstede organiseert een deel van de cursussen zelf, deze vindt u als u in het menu links klikt op ‘activiteiten en cursussen’.


Er zijn ook cursussen die door de docenten zelfstandig worden georganiseerd. Dit zijn de cursussen die nu vallen onder het Cursus Collectief Heemstede.
Voor meer informatie over het Cursus Collectief Heemstede en de cursussen die verzelfstandigd zijn klikt u hier.

Nieuws voor Volwassenen

Interactieve workshop 'het haperende brein centraal' op donderdag 3 februari
Zorgbalans en Vrijwilligerspunt Heemstede samen nodigen u uit voor:  Interactieve workshop ‘Het Haperend Brein centraal’… LEES
Trefpunt Dementie op 19 januari gaat niet door
Het Trefpunt Dementie van 19 januari in Heemstede komt te vervallen ivm de Coronamaatregelen. Hetzelfde… LEES
Seniorweb activiteiten gaan in januari niet door
Seniorweb heeft aangegeven om alle fysieke bijenkomsten in januari te laten vervallen. Mensen kunnen zich… LEES
WIJ Nova Nieuwsbrief januari
Hier vindt u de WIJ Nova Nieuwsbrief van januari. De activiteiten die in deze nieuwsbrief… LEES
Maaltijden in het Eethuis
Eten in Eethuis de Luifel Het eethuis mag weer open! Binnenkort vindt u hier meer… LEES

Cursus Collectief Heemstede en verzelfstandigde cursussen


WIJ Heemstede organiseert een deel van de cursussen zelf, deze vindt u als u in… LEES