De Luifel

In de Luifel zijn verschillende ruimtes te huur:
de Pelikaan, de Dolfijn, de Olifant, de bewegingsruimte en de Theaterzaal.

Wilt u tussendoor in een andere omgeving iets nuttigen? Dat kan ook in onze foyer. Van drankje tot snack, lunch of warme maaltijd. Vanzelfsprekend kunt u dit ook in de verschillende ruimtes laten bezorgen. De foyer is ook zeer geschikt voor een borrel na afloop!

Wijzigen in: Voor meer informatie of reserveren kun u contact opnemen met 023 – 548 38 28 of via faciliteiten@wijheemstede.nl.

De Pelikaan

De Pelikaan

Specificaties

Een ruimte van 36 m2. Zeer geschikt voor een vergadering, cursus of activiteit. De 4 grote verrijdbare tafels zijn in verschillende opstellingen te plaatsen of kunnen worden opgeklapt.
Vergaderopstelling (vierkant):…

Lees meer
De Dolfijn

De Dolfijn

Specificaties

Een ruimte van 36 m2. Zeer geschikt voor een vergadering, cursus of activiteit. De tafels zijn in verschillende opstellingen te plaatsen.
Vergaderopstelling (vierkant): max. 24 personen
Cursusopstelling (carree/U-opstelling: max. 20 personen
Presentatie/theateropstelling:…

Lees meer
De Olifant

De Olifant

Specificaties

Deze ruimte van 50 m2 beschikt over een grote spiegel aan één zijde en is daarom ook geschikt voor bijvoorbeeld beweegactiviteiten. De grote verrijdbare tafels zijn in verschillende opstellingen…

Lees meer
De bewegingsruimte

De bewegingsruimte

Onze bewegingsruimte van 80 m2 is aan één wand volledig voorzien van een spiegel en een barre. Hiermee is de ruimte zeer geschikt voor o.a. theaterlessen of bewegingsactiviteiten. De lichten…

Lees meer
De Theaterzaal

De Theaterzaal

Onze theaterzaal is in zijn geheel te huren of in delen. De hele zaal is 220 m2 groot.
Met gebruik van de tribune bieden we plaats aan 200 mensen.

Lees meer
De Foyer

De Foyer

Onze gezellige foyer beschikt over een bar en 40 zitplaatsen. Desgewenst kunnen er ook een aantal statafels worden geplaatst.
De maximale capaciteit voor een maaltijd is 40 personen en voor…

Lees meer