Nieuwsbrief september

Hier kunt u de nieuwsbrief van september lezen.

Wat is de zomer snel gegaan!
Bij WIJ Heemstede zijn we heel druk bezig met alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

Vrijdag 8 september is van 14.00 – 17.00 uur de Open Dag van WIJ Heemstede in de Luifel.
Komt u ook gezellig even voor een kopje koffie of thee met iets lekkers?
Veel docenten van de cursussen die starten zijn er, u kunt al uw vragen stellen aan medewerkers van WIJ Heemstede over alles wat wij doen, er zijn korte workshops waar u aan mee kunt doen. U bent van harte welkom!

Afgelopen week is onze nieuwe brochure huis-aan-huis verspreid door heel Heemstede.
Heeft u een NEE-NEE sticker op uw brievenbus of de brochure niet ontvangen?
Dan kunt u hem ophalen bij een van onze locaties de Luifel, de Molenwerf of in Plein1. Hij ligt vanaf deze week ook in het Raadhuis van Heemstede.

Verder is er een mooi, vol programma van films, workshops, Trefpuntlezing en veel ontmoetingsactiviteiten in de maand september.
LET OP: de films ‘God’s own country’ van dinsdagavond 5 september en de film ‘The banshies of Inisherin’ van woensdagavond 13 september gaan helaas niet door.
Neemt u snel een kijkje en we hopen natuurlijk om u te ontmoeten bij één van onze activiteiten.

We wensen u veel leesplezier!
U bent welkom!

En als u bij ons binnenloopt, kijkt u ook eens wat we nog meer doen, zoals hulp bij het invullen van lastige formulieren, of een rit regelen naar de huisarts met een vrijwilliger, hulp bij wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing, meedoen aan een bewegingscursus en nog veel meer. Vraagt u er eens naar bij de receptie of neus in de informatie op het folderrek in de foyer van de Luifel of op deze website natuurlijk.