Vrijwilligerspunt

Vrijwilligerspunt Heemstede ondersteunt inwoners, vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties op het gebied van vrijwilligerswerk en burenhulp.

Hiervoor maken wij gebruik van de website vrijwilligerswerkheemstede.nl
We houden de vragen en het aanbod in de gaten. Attenderen mensen zo nodig op elkaars vraag/aanbod om elkaar nog makkelijker te vinden of sturen een berichtje met tips om de kans op een juist match zo groot mogelijk te maken. Voor inwoners die minder of niet digitaal vaardig zijn plaatsen wij hun hulpvraag. 

Vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen bij het Vrijwilligerspunt terecht met alle vragen over vrijwilligerswerk: over vacatures, over klussen, over organisaties, over wat bij u past, over de rechten en plichten die u heeft en wat er verder bij vrijwilligerswerk komt kijken.

Vrijwilliger worden in Heemstede? Dat kan door u te registreren op de website vrijwilligerswerkheemstede.nl.
Meldt u zich hier aan.

Vrijwilligersorganisaties

Organisaties die met vrijwilligers werken, kunnen bij het Vrijwilligerspunt aankloppen voor vragen over het werven en blijven motiveren van vrijwilligers. Ook wordt er ondersteuning geboden op het gebied van scholing, fondsen- en sponsorwerving, wet- en regelgeving, vrijwilligersbeleid en meer.
Vrijwilligers werven in Heemstede? Dit kan kosteloos via de website vrijwilligerswerkheemstede.nl.

Meldt u zich hier aan en plaats een vacature.

Maatschappelijke stage

Al jarenlang organiseert het Vrijwilligerspunt samen met College Hageveld de maatschappelijke stageweek voor de vierde klassen.
In samenwerking met vrijwilligersorganisaties organiseert WIJ Heemstede een breed aanbod aan maatschappelijke stageplekken.

Scholen kunnen voor ondersteuning bij de oriëntatie op de maatschappelijke stage contact opnemen met het Vrijwilligerspunt.

Contact

Spreekuur: maandag t/m donderdag, 10.00 – 13.00 uur
023 – 548 38 24
vrijwilligerspunt@wijheemstede.nl