Menu

Zaalverhuur en Catering

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw feestje, vergadering, symposium, re√ľnie of iets anders? Dan kunt u goed bij ons terecht.

WIJ Heemstede beschikt over een groot aantal ruimtes die zeer uiteenlopen qua grootte en sfeer. Wij staan graag voor u klaar om mee te denken wat voor u de beste oplossing zal zijn. U kunt in al onze ruimtes gebruik maken van verschillende faciliteiten en catering.

Hier bekijkt u alle verschillende ruimtes:

De Luifel:

 • Lokaal 1, 2
  Onze lokalen hebben een aangename en informele sfeer. Ze zijn speciaal ingericht voor vergaderingen, presentaties en/of workshops. Wij zetten de zaal klaar naar uw wensen.
 • Lokaal 3
  Dit lokaal is ruim en biedt veel mogelijkheden. Door de spiegelwand kan deze ook goed gebruikt worden voor bewegingsgroepen. Daarnaast is dit lokaal ideaal voor grotere groepen of workshops waarbij een grote ruimte nodig is.
 • Bewegingsruimte
  De naam zegt het al, een ruimte die uitermate geschikt is voor bewegingslessen. De lichten in de ruimte kunnen worden gedimd waardoor de zaal geschikt is voor ontspanningsoefeningen. Ook is hier een spiegelwand en barre aanwezig.
 • Zaal 1 & 2
  De grote theaterzaal met inschuifbare tribune, geschikt voor een feestje, film- of theatervoorstelling, workshop, meeting voor grote groepen. De zaal kan door een uitschuifbare wand in zijn geheel of per helft worden gehuurd.

Voor verdere info, beschikbaarheid en prijzen kunt u mailen met faciliteiten@wijheemstede.nl of bellen met 023 – 548 38 28.